“ Te jetosh do te thote .... edhe te kesh pasione. Te kthesh pasionin ne nje art qe i sherben te gjitheve eshte detyre qe duhet te ndjejme per nje mireqenje te perbashket dhe te ardhmen e saj “

Me Drulam, druri merr jetë .... ky është pasioni ynë ....